Vem är jag?

 

Jag heter Joakim Ahl och tar emot enskilda klienter, par och leder grupper. Jag jobbar även som sjukhusclown, skådespelare och lärare i improvisationsteater.

 

 

Ibland är livet svårt och det kan kännas som att drunkna i problem, svåra val, ångest eller depression. När det inte finns mycket plats för glädje kanske du frågar dig vad som är meningen med livet, blir det inte mer än så här?

 

Ofta när vi människor har det som svårast har vi en tendens att isolera oss, när vi i själva verket är i behov av stöd och hjälp som mest. Så har det i alla fall varit för mig, men gestaltterapi blev en dörröppning, en möjlighet att möta livet på ett annat sätt.

 

 

Jag är diplomerad gestaltterapeut, och har gått en fyraårig utbildning vid GIS – Gestalt institute of Scandinavia. Institutet är certifierat av EAPEuropean Association for Psychotherapy, EAGT – European Association for Gestalt Therapy och PF – Danska psykoterapeutföreningen.

 

Jag är medlem i SAG, Sveriges auktoriserade gestaltterapeuter.